Verjamem, da sta lepota in dobro počutje dve strani istega kovanca. Ko negujemo telo in počnemo tisto, kar nas osrečuje, izžarevamo naravni sijaj, ki prihaja globlje od površine kože, iz njene celice. Naše življenjske izbire nas oblikujejo v osebo kakršni smo. Dobre ali slabe navade, čustva, pretekle izkušnje in dnevne situacije odražajo tisto, kar vidimo v ogledalu.

Pridružiti se mi, da skupaj ustvariva vitalnejše, zadovoljnejše, zdravja in lepote polno življenje, ki bo izžarevalo od znotraj navzven.

Pridruži se mi!

Čas je, da sebe postaviš na prvo mesto. Brez izgovorov, kar iz udobja svojega doma.

O meni

Da sem izoblikovala koncept prebujanja in utelešenosti ženske v sebi, sem morala tudi sama dozoreti kot ženska. Z dolgoletnim raziskovanjem in povezovanjem različnih starodavnih znanj ustvarjam vadbe, tečaje, delavnice, retreate in online programe. Vsi moji programi temeljijo na aktivaciji stikal za prižig hormonskega sistema, od katerega je odvisno vse. Ko združimo različne tehnike dobimo potenciran učinek. Zato BFY koncept temelji na teoriji 5ih elementov, ženski cikličnosti in bioritemski uri, masaži prsi, jogi, jogi obraza in vadbah, ki spoštujejo žensko telo in njeno cikličnost. Vse z namenom, da ženske prebudimo nazaj svojo senzualnost in si povrnemo sočnost, sijaj in zdravje. Moja želja je, da smo ženske po vsakem druženju skupaj, še bolj ženstvene, bolj zadovoljne v svojem telesu. Da ga občudijemo, negujemo in obožujemo. Potem se drugače gibamo, drugače govorimo in drugače gledamo na svoje življenje. V sebi prižgemo lučko, ki prižge naš sijaj, magnetičnost, sočnost in osvetli celo naše življenje. Predvsem pa, da smo v harmoniji, takrat smo zdrave in zadovoljne.